• Land van de Peel

  Muziek en kunst verbindt en verbroedert!

  Top muzikanten
  als Duo Balkan Sound Machine, Brabantse band Skwieft en plaatselijk talent leveren belangeloos hun bijdrage. Prachtige schilderijen van o.a. Merel van Eck (www.merelvaneck.exto.org) "Peace for Ukraine" en werk van Henk van Eck (www.henkvaneck.exto.org) "Cultuurontmoeting". Tevens werk van Ans Bevers en anderen.

  Opbrengst
  100% naar Humanitaire hulp in en om Oekraïne door Rode Kruis.

  Download PDF
  https://www.landvandepeel.nl/nl/agenda/3602251424/sessie-8-voor-vrede
 • Eindhovens Dagblad

  Muziek en kunst verbroedert écht in Helenaveen

  HELENAVEEN- Dat muziek en kunst verbroedert bleek gistermiddag wel tijdens Sessie 8 voor de Vrede in Helenaveen. Tijdens de middag die helemaal in het teken stond van Oekraïne werd genoten van Russische en Oekraïense lekkernijen en is ruim 900 euro opgehaald voor het Rode Kruis.

  Rinus van Houts 20-03-22, 21:15 Bron: ED

  Download PDF
  https://www.ed.nl/de-peel/muziek-en-kunst-verbroedert-echt-in-helenaveen~a5fd7daf/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
 • Deurne Media Groep

  Zondagmiddag vol kunst en muziek voor Oekraïne in Helenaveen

  20-03-2022 door Ivo Boudewijns

  Bij de Gouden Helm in Helenaveen staat het vanmiddag vanaf 13.30 uur vol met kunst die wordt verkocht en waarvan de opbrengsten gaan naar humanitaire hulp via het Rode Kruis voor Oekraïne. Daarnaast is er muziek van onder meer het duo Balkan Sound Machine, Skwieft, Ahih Jaihi & Jane en dansgroep Marije.

  Op de kunstwerken die tijdens de middag te koop zijn, kan door de bezoekers worden geboden zodat er een zo groot mogelijk bedrag kan worden ingezameld voor de mensen uit Oekraïne.

  Kleuren Oekraïnse vlag
  Een van de schilderijen die wordt geveild, is van Merel van Eck. Zij heeft een werk gemaakt in de kleuren van de Oekraïnse vlag. Met het schilderij heeft ze de Deviantart-Award gewonnen, dit is één van de grootste kunstwebsites wereldwijd.

  Download PDF
  https://dmgdeurne.nl/zondagmiddag-vol-kunst-en-muziek-voor-oekraine-in-helenaveen/